Inclusie?! Reëel of utopie? Kracht van Beleving

ma 7 november 2022 19.30 uur, Kleine Zaal Gratis
Inclusie?! Reëel of utopie?Hero image

Van 7 t/m 13 november staat Flevoland weer in het teken van het aangepast sporten tijdens de Week van het Aangepast Sporten. Voorafgaand aan deze speciale week nodigen wij jou graag uit voor de gratis voorstelling “Inclusie?! Reëel of utopie?” op maandag 7 november om 19:30 uur in De Kunstlinie in Almere.

Tijdens deze voorstelling, die Sportservice Flevoland in samenwerking met De gemeente Almere en theatergroep Kracht van Beleving organiseren, gaat Kracht van Beleving in op het probleem wat verstaan we onder inclusie en inclusief sporten? Welke uitdagingen zijn er om inclusief te kunnen werken en de maatschappij inclusiever te maken?
In een speciale vorm van improvisatie betrekken zij het publiek om zo scenes te spelen over mensen met een beperking. De inhoud van het stuk ontstaat dus in gesprek met verhalen uit het publiek. Op deze manier creëren zij een aantrekkelijke en herkenbare voorstelling die inspireert en verbindt.

Het stuk is bedoeld voor netwerkpartners, (sport-, zorg-, onderwijs-) professionals en vrijwilligers die werken met mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen en inwoners van Flevoland die in hun omgeving te maken hebben met mensen met een beperking. Deze e-mail mag verder worden verspreid in het netwerk.
Kaarten kun je gratis reserveren via de website. Per persoon kunnen maximaal tien kaarten aangevraagd worden. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten en na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje nog nagepraat worden.

Ontvang het laatste nieuws in de mail