Jop Wijlacker & Dennis Kolen Lennon & McCartney Acoustic

vr 28 januari 2022 19.00 uur, Middenzaal € 10,-
Jop Wijlacker & Dennis Kolen
Jop Wijlacker & Dennis KolenHero image

Hoera! Ook de theaterdeuren mogen weer open. We gaan met producenten en theatermakers puzzelen welke voorstellingen met publiek op 1,5 meter afstand én met eindtijd 21.45 uur kunnen doorgaan.

Bestel met een gerust hart tickets voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100 % zekerheid.  100% zekerheid – Kunstlinie

Meer informatie over je bezoek en de actuele situatie.

Veilig naar Kunstlinie – Kunstlinie
We mogen weer – Kunstlinie

Akoestisch eerbetoon aan het succesvolste schrijversduo aller tijden

Na vier succesvolle jaren met de voorstelling ‘Sounds of Silence’ gereisd te hebben, over hun gemeenschappelijke liefde voor Simon & Garfunkel, hoefden Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang na te denken over een vervolg. Beiden zijn immers opgegroeid met de songs van John Lennon en Paul McCartney. In een intieme, akoestische setting laten Jop en Dennis de tijden van ‘Strawberry Fields’ herleven, nemen ze je mee naar de slaapkamer waar Paul en John hun eerste hits schreven, beland je in de voetsporen van The Beatles in een Hamburgse havenkroeg om uiteindelijk ‘Across the Universe’ te zweven. Met sfeervolle beelden, smakelijke anekdotes en persoonlijke herinneringen geven ze hun kijk op de tijdsbepalende songs van het succesvolste schrijversduo aller tijden.

In verband met de huidige coronamaatregelen is deze voorstelling geannuleerd. Onze bezoekers krijgen persoonlijk bericht.

Ontvang het laatste nieuws in de mail