Tickets

vr 20 dec '24 - 19:30

Muziek
Theater

Kerstklanken Carrousel

Kerstconcert voor de hele familie!

Tickets

vr 20 dec '24 - 19:30

Prijzen

Regulier - €15,00

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Middenzaal
Muziek
Theater

Kerstklanken Carrousel

Kerstconcert voor de hele familie!

Hoor jij de kerstklokken al klingelen? Kom en beleef de magie van Kerstmis samen met ons!

De perfecte manier om samen in de feeststemming te komen.

Stap binnen in de wereld van het Kerstspel, waar Oud Nederlandse en West-Europese kerstmuziek tot leven komt. Geniet met de hele familie van een heerlijke avond vol muziek, zang, dans en verhalen.

Wat Kun Je Verwachten?

Oleg Plotnikov, een man van vele talenten – componist, arrangeur, docent, pianist en dirigent – heeft zijn unieke visie en vaardigheden gebruikt om de muziek van vanavond tot nieuwe hoogten te brengen.

🎤 Kinderkoor: Zestien getalenteerde kinderen van de Victoria Vocal Studio Koor een echte kweekvijver van talent, zullen in het koor zingen. Hun frisse, jonge stemmen zorgen voor prachtige harmonie.

🎶 Maria Pedano: Zingt als een engel… en is dus de perfecte solo artiest voor vanavond! Deze multi-getalenteerde jonge muzikant is een veelbelovende sopraan. Met haar unieke stem treedt ze niet alleen op als klassiek zangeres, maar zingt ze ook chansons, jazz en muziektheater. Ze maakte al diverse televisieoptredens en stond op grote podia als het Concertgebouw Amsterdam, Koninklijk Theater Carré en de Victoria Hall in Singapore.

🎻 Orkest: Ensemble Violini Capricciosi onder leiding van Igor Ruhadze vergezeld door de nieuwe generatie violisten van Muziektalent Almere. Met hun passie en vakmanschap nemen zij je vanaf de eerste klanken mee in de betoverende kerstwereld. Ensemble Violini Capricciosi is een Europees ensemble dat zich toelegt op het uitvoeren van voornamelijk virtuoze vioolmuziek. De leden van het ensemble zijn bekende Europese musici op het gebied van historische uitvoeringen; elk van de musici van het ensemble Violini Capricciosi heeft prijzen gewonnen op nationale en internationale concoursen.

💃 Dansers: Iris Houtgast Dansstudio. Twee volwassen dansers en twee jonge danstalenten zullen het verhaal en het podium tot leven brengen met hun indrukwekkende danskunsten.

🎵 Meezingen met Evergreens: Tijdens het concert nodigen we het publiek van harte uit om mee te zingen met de geliefde evergreens. Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon wilt genieten van de samenzang, we moedigen iedereen aan om zijn stem te laten horen en samen een onvergetelijke muzikale ervaring te creëren.


Iris Houtgast Dansstudio


Het Victoria Vocal Studio Koor


Ensemble Violini Capricciosi o.l.v. Igor Ruhadze


Soloist Maria Pedano