Kids Workshop PAPERTRAILS

di 3 januari 2023 11.00 - 12.30 uur, Kunsthal € 7,50
Kids Workshop PAPERTRAILSHero image

Dat papier meer is dan een eenvoudig wit velletje, zie je terug in de tentoonstelling PAPERTRAILS, waar je door de indrukwekkende en chaotische werken van Susanna Inglada & Bente wilms kunt dwalen.

Tijdens de Kids Workshop PAPERTRAILS op 3 & 4 januari ga jij samen met je kids aan de slag. Jullie maken levensgrote papieren decorstukken en creëren hele nieuwe driedimensionale werelden! Welke materialen en technieken daarvoor allemaal nodig zijn? Daar kan onze museumdocent jullie alles over vertellen..

Incl. gratis Papertrails poster

 

Grote Zaal – Podium

Maak de Kids Workshop PAPERTRAILS extra speciaal door voor- of na afloop van de workshop met je kids een gratis bezoek te brengen aan de Grote Zaal, waar álle gemaakte decorstukken op het podium te zien zijn en waar jullie doorheen kunnen lopen! Geopend op 3 en 4 januari vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden & tickets reserveren

Kids Workshop PAPERTRAILS vindt plaats op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2023 van 11.00 tot 12.30 uur in de Kunsthal. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Bestel hier direct je tickets:
Kids Workshop PAPERTRAILS | dinsdag 3 januari 2023 | 11.00 – 12.30 uur | slechts €7,50 per persoon
Kids Workshop PAPERTRAILS | woensdag 4 januari 2023 | 11.00 – 12.30 uur| slechts €7,50 per persoon

Let op: deze tickets geven geen toegang tot de tentoonstelling PAPERTRAILS.
Kids t/m 18 jaar mogen gratis naar de tentoonstelling PAPERTRAILS.

Bestel hier je tickets voor de tentoonstelling PAPERTRAILS

Over PAPERTRAILS

Waan je tijdens je bezoek aan de tentoonstelling PAPERTRAILS in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada en Bente Wilms. Werelden waarin grenzen opgezocht worden in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties. Herken jij je meer in de kritische blik op de hedendaagse realiteit van Inglada of de surrealistische alternatieve werkelijkheid van Wilms? Geen kunst die zich laat beperken tot de rechte, voorspelbare randen van het papier, maar krioelende, driedimensionale werelden waar jij doorheen kunt dwalen.

Lees verder

Ontvang het laatste nieuws in de mail