Tickets

vr 29 nov '24 - 19:00

Musical
Theater

Kruimeltje de Familiemusical (6+)

en de Strijd om de Goudmijn

Tickets

vr 29 nov '24 - 19:00

Prijzen

Regulier - €22,50

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
Musical
Theater

Kruimeltje de Familiemusical (6+)

en de Strijd om de Goudmijn

Na het ongekende succes van ‘Kruimeltje’ komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters voor een gloednieuw avontuur. In de vrolijke en spannende familiemusical ‘Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn’ trekt hij naar het Wilde Westen, in een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes.  

Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis. Hij mist echter de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het Wilde Westen van Amerika. Daar duikt hij in het verleden van zijn vader en kruist samen met zijn vriendinnetje Anna het pad van de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt? 

regie: Els Damen | supervisie: Bruun Kuijt | muziek: Fons Merkies | spel: Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast