Kunst & X – The Mind SPOTLIGHT

vr 31 maart 2023 20.00 uur, Kleine Zaal € 12,50
Kunst & X – The MindHero image

In de speciale edities Kunst & X gaan we rond een telkens wisselend thema op zoek naar hoe dit terugkomt in verschillende kunstvormen. Dit X: The mind (& body). Een avond over geestverruiming door en voor kunst, microdosing en een kunstenaar die de mind en body verbindt in de artistieke praktijk.

Hosted by Tristan 

LINE UP

20:00 DOORS OPEN

Mobility, strength, skills en health met Sjuul Daamen. Sjuul Daamen (@sjuuldaamen) • Instagram-foto’s en -video’s is movement coach en leert mensen gezond en verantwoord te bewegen en de verbinding met zichzelf en hun lichaam aan te gaan.

21:00 ALICIA

Een verbond tussen hoofd en hart. Als één van de eerste microdosing en psychedelisch coaches in Nederland coacht The Microdosing Coach | Facebook mensen die gebruik willen maken van de vele geneeskrachtige eigenschappen van psychedelica in kleine dosissen (microdosing) en volledige dosissen tijdens plant medicijn ceremonies. Tijdens Kunst & X – The Mind een interactieve talk over microdosing. Wat is het? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de nadelen? Hoe kan het zowel je lichaam als je geest helpen.

21:30 ROOS BLUFPAND

Singer en songwriter met een missie; muziek maken die bijdraagt aan een liefdevollere wereld. Met haar NLtalige elektropop geeft Roos Blufpand (@roosblufpand) • Instagram-foto’s en -video’s het ongehoorde een stem en belicht ze de schaduwzijdes van het leven. Want waar licht is, is schaduw. Waar schaduw is, is echtheid. Waar echtheid is, is liefde. Alleen maar Liefde.

MYSTIC

Ⓜ️YSTIC! (@1300mysticman) • Instagram-foto’s en -video’s is een onafhankelijke rapper/producer uit Almere. In 2016 begon hij met zijn collectief ‘BeastBoysClub’ tracks online te zetten op Soundcloud en hij is inmiddels uitgegroeid tot een veelbelovende jonge artiest.

Ontvang het laatste nieuws in de mail