Land Art Flevoland Tours 2021 XL-tour Land Art Flevoland vanaf Lelystad

zo 26 september 2021 09.30 uur, Station Lelystad € 60,-

(Her)ontdek de bijzondere Land Art van Flevoland. Tijdens deze XL-bustour neemt e­­­en enthousiaste gids je mee langs alle negen landschapskunstwerken van Flevoland. Leer de verhalen achter de kunstwerken kennen, en kijk voorgoed anders naar de kunst én het landschap van Flevoland.

De tour begint om 9.30 bij station Lelystad. We bezoeken Exposure van Antony Gormley, Observatorium van Robert Morris, Deltawerk// van RAAAF & Atelier de Lyon, PIER+HORIZON van Paul de Kort, Riff, PD#18245 van Bob Gramsma, Sea Level van Richard Serra, Aardzee van Piet Slegers,  De Groene Kathedraal van Marinus Boezem en Polderland Garden of Love and Fire van Daniel Libeskind. Tijdens de tour vertelt een ervaren gids je meer over de kunstwerken zelf, waarom ze nu juist in Flevoland zijn geplaatst, en over de geschiedenis van het gebied. ’s Middags wordt voor lunch gezorgd en eind van de middag een kop stevige soep. Rond 19.30/20.00 uur is de bus terug in Lelystad.

  • Vertrek: station Lelystad
  • Datum: zondag 26 september 2021
  • Duur: 9.30 – 19.30/20.00 uur
  • Prijs: € 60,- per persoon incl. busvervoer, gids, lunch en soep
  • Of koop een combiticket tour+boek voor € 80,- en ontvang het boek Land Art Live – de Flevoland collectie (winkelprijs € 29,95) bij aanvang van de tour.

Afbeelding: PIER+HORIZON van Paul de Kort, foto Franzi Mueller Schmidt

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld