Masterclass Street Art Door Young Collectors Circle

za 9 april 2022 14.00 - 15.00 uur, Overgooi € 12,50
Masterclass Street ArtHero image

In het kader van de Nationale Museumweek hebben we een vol programma in Kunstlinie!

Als onderdeel van het project StreetCred wordt deze masterclass gegeven, is er tevens een workshop door Street Art Frankey himself en kun  je de documentaire over fotografe Martha Cooper zien, Martha: a picture story. 

Ook kun je bij boeking van deze masterclass op 9 april GRATIS naar de tentoonstelling Shapeshifters in onze kunsthal. Koffie, thee en water zijn inbegrepen.

Masterclass Street Art

Het doel van Young Collectors Circle is het inspireren van een nieuwe generatie kunstverzamelaars; niet alleen om hun eigen leven te verrijken, maar juist om de kunstsector duurzaam te ondersteunen. Hun missie – Saving the art world, one artwork at a time – is op dit moment toepasselijker dan ooit.

In deze masterclass duiken we in het heden en verleden: van de eerste graffiti tags door Cornbread tot de unieke positie van kunstenaars als JR en Banksy vandaag de dag. Waarom en hoe begon street art? En welke positie heeft het vandaag de dag in de kunstwereld en op de markt? En hoe verzamel je street art thuis?

In 45 minuten leer je de ins en outs van deze kunstvorm. De masterclass wordt gegeven door Nadine van den Bosch, directeur en co-founder van de Young Collectors Circle.

Deze Masterclass is ook te boeken in combinatie met de workshop Expect the Unexpected, door Street Art Frankey en/of de vertoning van documentaire Martha: a picture story

 

Prijsoverzicht van alle events tijdens Nationale Museumweek:

Documentaire + Tentoonstelling  € 10,00

1 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling € 12,50 (incl. koffie/thee/water)

2 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling € 15,00 (incl. koffie/thee/water)

1 x Masterclass of workshop + Tentoonstelling + Documentaire € 17,50 (incl. koffie/thee/water)

Passe Partout (deelname en toegang tot alle events): € 20,00 (incl. koffie/thee/water)

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail