Met Karakter Liesbeth van der Pol | DOK Architecten

vr 2 juni 2023 11.00 - 17.00 uur, Kunsthal € 7,50
Met KarakterHero image

Maak tijdens jouw bezoek aan de tentoonstelling Met Karakter kennis met Liesbeth van der Pol tijdens de exclusieve Artist in Residence. De Architecte zal dan namelijk haar huidige werkplek bij Dok Architecten tijdelijk verruilen voor een ruim werkatelier aan het Weerwater in de Kunsthal. Ontmoet de persoon achter het gebouw en leer kennen hoe zij werkt.

Instaprondleiding door Liesbeth van der Pol

Tijdens de Artist in Residence zal Liesbeth van der Pol ook een instaprondleiding geven, waarbij ze jou alles over haar aquarellen, maquettes, inspiratiebronnen en gebouwen vertelt. Deelname aan deze rondleiding is gratis en vindt plaats van 13.30 tot 14.30 uur.

Let op: je dient voor de Artist in Residence & Instaprondleiding door Liesbeth van der Pol in het bezit te zijn van een entreeticket voor de tentoonstelling.

Data Artist in Residence:

Vrijdag 17 maart
Vrijdag 14 april
Vrijdag 21 april Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 2 juni
Vrijdag 9 juni Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 16 juni Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 30 juni
Vrijdag 7 juli Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 14 juli


Over de tentoonstelling ‘Met Karakter’

De tentoonstelling Met Karakter biedt een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: Architect en medeoprichtster van Dok Architecten. Honderden aquarellen, schetsen, maquettes, inspiratiebronnen leiden je naar de gebouwen die ze uiteindelijk zijn geworden. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als haar markante gebouwen barst deze architect van het karakter die het leren kennen meer dan waard is!

Van der Pols karakteristieke gebouwen staan bekend als krachtig, kleurig en vol expressie. Een goed voorbeeld daarvan zijn de Almeerse Rooie Donders van haar hand.

©Brenda van Leeuwen Fotografie

Ontdek Liesbeth van der Pol en haar zoektocht naar unieke gebouwen. Gebouwen Met Karakter.

Meer info over de tentoonstelling ‘Met Karakter’

Ontvang het laatste nieuws in de mail