Midzomernacht-meditatie met Myrna van Kemenade Zang en meditatiesessie

wo 23 juni 2021 20.00 uur, Kleine Zaal € 10,-
geuryoga

Beleef de midzomernacht extra relaxed met een zang-meditatiesessie van Myrna van Kemenade, met begeleiding van Silvia Saunders op de handpan en klankschalen in Kunstlinie Almere.

Muziek en yoga zijn dé perfecte combinatie. Tijdens deze speciale workshop zal je ontdekken dat door het luisteren naar muziek en meezingen jouw meditatieve yoga-ervaring wordt versterkt. Na een carrière als musicalster, inspireerde een reis door Thailand Myrna van Kemenade het roer om te gooien en yogastudio Yogadreams op te richten. Zingen doet ze echter nog steeds:

“Music makes my soul speak and my body move” Myrna

Meditatie live en online

Deze Midzomernacht-meditatie kun je zowel live als online bijwonen. De live-sessie vindt plaats in de Kleine Zaal. Normaal is deze zaal een podium voor groot en opkomend theatertalent, maar nu rollen we er de yogamatjes uit! Met een prachtig uitzicht over het Almeerse Weerwater is dit een perfecte plaats voor een relaxte meditatiesessie. De live-sessie start een uur eerder om 19.00 uur. Je wordt verwelkomt met een kopje koffie of thee. Daarna krijg je de mogelijkheid om gratis de tentoonstelling thuis te bezoeken. Vergeet je niet je eigen yoga-matje mee te nemen?

Kun je er niet live bij zijn, of voel je je prettiger in je eigen huis? Dan kun je deze speciale workshop ook vanuit je woonkamer volgen. Middels een livestream kun je gemakkelijk aansluiten.

TIP: in september geeft Myrna nog een meditatie-workshop. Ditmaal met geurdesigner en aroma-DJ Jorg Hempenius, zodat je het verrijkende effect van geur op jouw meditatie-ervaring kunt ontdekken. Schrijf je in voor de Kunsthal nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van de start van de verkoop van deze meditatie-workshop.

Tentoonstelling thuis

Deze Midzomernachtmeditatie met Myrna van Kemenade is onderdeel van het publieksprogramma van de tentoonstelling thuis in Kunstlinie. In deze tentoonstelling staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Bezoek de tentoonstelling en/of lees de online magazines met interviews en achtergrondverhalen.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld