MIJNMIJNMIJN (5+) coupedeboule

zo 27 november 2022 10.00 uur, Kleine Zaal € 12,50
MIJNMIJNMIJN (5+)Hero image

Zondag! Je wilt iets leuks doen. Met elkaar, met de kinderen. Zaal x is een spiksplinternieuw cultuurconcept, een vrijplaats, van en voor Almeerders. Geen traditioneel geneuzel, maar een plek waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Kom iedere maand naar zaal X, voor koffie, de krant en een voorstelling voor de koters. Na afloop schuif je samen met je kinderen aan bij een verrassende workshop. De ideale zondag voor het hele gezin.

Dit is MIJN tekst. Jij leest dit. Jij leest dit hardop in je hoofd – jij denkt dit. Maar deze tekst ís van MIJ. Ik heb ‘m bedacht. Ik ben de verzinner, de koning, de baas van de woorden en deze woorden zitten nu in jouw hoofd. Jouw hoofd zit vol met MIJN woorden, dus jouw hoofd is nu van MIJ. MIJN hoofd. Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien. 

MIJNMIJNMIJN is een familievoorstelling voor iedereen die vindt dat je hoofd van jezelf is en van niemand anders.

Voor en na de voorstelling

Naast de voorstelling zijn er verschillende dingen te doen in zaal X die te maken hebben met bezit, hebberigheid, delen en grenzen stellen. Het doet iets met je als iemand iets afpakt waar jij je aan hebt gehecht. Want wanneer is iets van jou? Hoe groot kan iets zijn wat je kan toe-eigenen of hoe klein? En wat kun van jezelf maken en wat niet?

10.00 Koffie, krant en koters

11.00 Voorstelling

11.40 Randprogramma

13.00 Einde

Koffie en Theater is een initiatief van Kunstlinie, Bonte Hond en Suburbia.

Ontvang het laatste nieuws in de mail