Preview Night 2021-2022 Geniet alvast van komende theaterseizoen

vr 17 september 2021 20.00 - 22.15 uur, Middenzaal Gratis
Preview Night 2021-2022Hero image

Geniet alvast van al het moois dat Kunstlinie het komende theaterseizoen te bieden heeft tijdens de Preview Night 2021. Op 17 september 2021 openen wij het nieuwe, langverwachte theaterseizoen op een feestelijke manier. In tegenstelling tot voorgaande edities zul je deze keer niet alleen in de theaterzaal, maar ook op andere locaties in ons gebouw kennis maken met originele acts die je alvast een voorproefje geven van hun optreden in Kunstlinie later in het seizoen.

Ga op ontdekkingstocht door het pand en laat je verrassen door een gevarieerd aanbod uit verschillende genres, geheel coronaproof. De Preview Night zal ook online te volgen zijn via livestream voor de thuisblijvers. Voor de line-up moet je nog even geduld hebben, maar het belooft een mooi feestje te worden. Reserveer alvast je tickets!

Live en online

Tickets voor de live versie van de Preview Night kosten €10. Er zijn geen live tickets meer beschikbaar. De Preview Night live is uitverkocht.
De Preview Night is live te volgen via livestream. Vraag nu je gratis ticket aan voor de online Preview Night. Op de dag van de Preview Night ontvang je een mail met de laatste (technische) wetenswaardigheden over de livestream.

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld