Ronald Snijders Een avond met mij

za 22 april 2023 20.30 uur, Middenzaal € 19,50
Ronald SnijdersHero image

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn nieuwste show: Een avond met mij. In een korte versie ook speelbaar als  ‘Een avond(uur) met mij’. Een avond met mij is een aaneenschakeling van swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde. Welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

 

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’
Volkskrant
‘Prachtige voorstelling vol idiote, absurdistische humor. Ronald Snijders op zijn best’
 Theaterparadijs  

Trailer Een avond met mij

Ontvang het laatste nieuws in de mail