Sjef Torrie Gezonde DIY Snoep Workshop

za 24 september 2022 14.00 uur, Citylounge € 5,-
Sjef Torrie - Kunstlinie
Sjef TorrieHero image

Thorwald Voss,  mede-oprichter van de Supperclub en culinair kunstenaar heeft nu een nieuw product bedacht in zijn zoektocht om de wereld beter en gezonder te laten eten.
Waar is het beter dan te beginnen bij kinderen met bewustwording van wat wij eten en hoe wij dit produceren? En zoals alle producten van Thor zijn ze overheerlijk en prachtig van smaak.

De kinderen krijgen van Thor een door hem ontwikkeld DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken. De ingrediënten zijn allemaal vegan, dat is Thor’s specialiteit.

Inhoud van het pakketje:
vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf.
De ingrediënten worden samen met een houten mesje verpakt in vetvrij papier en als placemat opgerold aangeleverd.

Sjef Torrie kun je ook inzetten om een workshop te geven, groepjes van twintig kinderen per keer en meerdere malen mogelijk op één dag.
Gezonde snoeptraktaties voor op school – verpakt in vetvrij afbreekbaar papier – zijn ook leverbaar.

Wist je dat..
Rembrandts Vaandeldrager op dat moment ook in Kunstlinie te zien is? Wil jij voor- of na afloop van je bezoek aan Sjef Torrie ook de Vaandeldrager bezoeken, reserveer dan hier direct jouw tijdslot. Gratis voor alle Flevolanders, kinderen t/m 18 jaar, museumkaart houders en Vriendenloterij VIP-KAART houders.
Meer info over Rembrandts Vaandeldrager on Tour: Wat Zie Jij? Vind je hier.

 

Ontvang het laatste nieuws in de mail