The Mousetrap Het legendarische moordmysterie

zo 23 april 2023 14.30 uur, Grote Zaal € 33,50
The MousetrapHero image

The Mousetrap ging in 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Een prachtige cast brengt het legendarische moordmysterie van Agatha Christie na twintig jaar terug in Nederland! Een aantal gasten is ingesneeuwd in een pension. Dan meldt een brigadier van de politie zich. Eerder die dag is er een moord in de omgeving gepleegd en hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben, maar als er plotseling een tweede slachtoffer valt, loopt de spanning op. Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!

Bewaar het geheim van The Mousetrap!
Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

 

tekst: Agatha Christie | regie: Jasper Verheugd | spel: Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Han Oldigs, Chris Tates, Levi Vos en Danny Westerweel 

‘Een aanrader om naartoe te gaan.’
Scenes
‘Het plot zit ingenieus in elkaar.’
Volkskrant
‘Een tijdloos meesterwerk.’
I Love Theater

The Mousetrap - Trailer

Ontvang het laatste nieuws in de mail