The Sound of Music Beleef de meest geliefde musical aller tijden

vr 4 februari 2022 19.00 uur, Grote Zaal € 45,-
The Sound of Music - Kunstlinie - Almere - februari 2022
The Sound of MusicHero image

Hoera! The Sound of Music gaat door. De aanvangstijd is vervroegd naar 19.00 uur. Bezoekers die een ticket via Kunstlinie hebben gekocht, hebben een servicemail ontvangen met nieuwe tickets (vanwege 1,5 meter afstand in de zaal) en informatie over het bezoek.

Heb je tickets via Eventim gekocht? Dinsdag 8 februari krijg je een mail met informatie over de verder afhandeling van je gekochte tickets (voucher/ restitutie).
Er zijn enkele tickets terug gekomen (vanwege de 100% zekerheid-regeling van Kunstlinie). Wil je graag The Sound of Music bijwonen, bestel dan je via onze website je tickets. Eventim maakt volgende week de afhandeling van je eerder door hen geannuleerde tickets in orde.

Meer informatie over je bezoek en de actuele situatie:

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten. Een van de meest geliefde musicals aller tijden gaat vanaf juni 2021 op tour langs theaters in heel Nederland! Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

Met onder anderen: Stefan Rokebrand, Francis van Broekhuizen, William Spaaij, Nandi van Beurden, Belinda van der Stoep, Jimi Hendrikse en Esmee Mardjan.

The Sound of Music - Kunstlinie - Almere - februari 2022

Trailer Sound of Music - Waar denk jij aan?

Ontvang het laatste nieuws in de mail