The Sound of Music Beleef de meest geliefde musical aller tijden

za 5 februari 2022 19.30 - 22.30 uur, Grote Zaal € 55,-
The Sound of Music - Kunstlinie - Almere - februari 2022
The Sound of MusicHero image

Hoera! Ook de theaterdeuren mogen weer open. We gaan met producenten en theatermakers puzzelen welke voorstellingen met publiek op 1,5 meter afstand én met eindtijd 21.45 uur kunnen doorgaan.

Bestel met een gerust hart tickets voor je favoriete voorstelling, want Kunstlinie biedt 100 % zekerheid.  100% zekerheid – Kunstlinie

Meer informatie over je bezoek en de actuele situatie.

Veilig naar Kunstlinie – Kunstlinie

We mogen weer – Kunstlinie

Goed nieuws! The Sound of Music gaat door. Door de aangepaste coronamaatregelen zijn er helaas minder stoelen beschikbaar dan tickets verkocht. Daarnaast moeten wij wellicht de aanvangstijd vervroegen. Kaartkopers krijgen z.s.m. bericht. We verzoeken je vriendelijk om geen contact op te nemen met Stage Entertainment, Eventim of onze Ticketshop. We doen onze uiterste best om zo veel mogelijk musicalliefhebbers te plaatsen.

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten. Een van de meest geliefde musicals aller tijden gaat vanaf juni 2021 op tour langs theaters in heel Nederland! Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

The Sound of Music - Kunstlinie - Almere - februari 2022

Trailer Sound of Music - Waar denk jij aan?

Ontvang het laatste nieuws in de mail