Theatergroep Suburbia Into the night

do 10 november 2022 20.30 uur, Kleine Zaal € 17,-
Theatergroep SuburbiaHero image

Een vrouw en een man. Beiden van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw is filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk. Ze komen thuis na een première van haar. Terwijl de vrouw direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken, maakt de man de tosti’s klaar. Het is het begin van een lange slapeloze nacht voor de twee geliefden. 

Voor de buitenwereld zijn ze jong en succesvol, maar eenmaal thuis vallen ze keihard in een neerwaartse spiraal die uitmondt in een relatiecrisis. Toch is dit geen liefdesverhaal, het is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Zal hun liefde altijd gekleurd zijn of mag dit gewoon een lovestory zijn? 

Theatermaker Ada Ozdogan is gefascineerd door personages die zich ontworstelen aan de blik van anderen en vechten voor hun eigen identiteit. Zij wordt alom geprezen om haar fenomenaal en razend intelligente regie en zorgt met ‘Into the night’, losjes gebaseerd op de Netflixfilm ‘Malcolm and Marie’, voor een geweldige, visuele belevenis en een feest van herkenning voor de generatie twintigers en dertigers.  

Ontvang het laatste nieuws in de mail