Tickets

do 03 okt '24 - 20:15

Toneel
Theater

Tjitske Reidinga

Portret

Tickets

do 03 okt '24 - 20:15

Prijzen

Regulier - €32,50

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
  • Geen pauze
Toneel
Theater

Tjitske Reidinga

Portret

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Een One Women Show. 

Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben.  

Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze grip te krijgen op dat leven dat steeds maar weer geleefd moet worden.  

Over de rollen die je speelt of toebedeeld krijgt, over niet precies weten wat je rol nog is in het leven en over uiteindelijk jezelf vinden in al die wonderlijke varianten bij elkaar. We tuimelen door de dagen en leren lachen om onszelf. Hoe wij allemaal op onze eigen manier zoeken, magisch denken, fantaseren, hulp vragen of zelf de slingers ophangen.  

In Tjitskes poëtische, muzikale voorstelling kun je troost vinden of de opluchting van de slappe lach. Portret is een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven. “Portret is een voorstelling die Tjitske Reidinga met trots mag bijschrijven in haar schriftje.”

“Dat realisme maakt Portret echter alleen maar sterker en ontroerender, hier staat een vrouw die leeft waarover ze spreekt.”

Trouw“Portret is sympathiek.”  

De Volkskrant
“Reidinga is sterk, veelzijdig.”

Dagblad van het NoordenFoto: Bram Willems


Foto: Bram Willems


Foto: Bram Willems


Foto: Bram Willems


Foto: Bram Willems