StadsforumHero image

Stadsforum

Kunstlinie is dé culturele core van Almere. Haar Stadsforum is van, voor en door Almere.

Het Stadsforum gaat over Almere, vertolkt door de kracht van kunst. Hierbij interpreteren we kunst in de breedst mogelijke zin. Een tentoonstelling van een upcoming lokale kunstenaar, een docu over een sociaal maatschappelijk thema uit de stad, samenkomst van communties of een talk van een architect over duurzaamheid of urban planning. Het Stadsforum biedt ruimte buiten de gebaande paden. Divers, inclusief en hedendaags.

Het Stadforum is er voor en door Almere. Het is er voor de makers met voor Almere relevante onderwerpen. Hierbij is er zowel ruimte voor mensen die een podium zoeken en weinig begeleiding nodig hebben als mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun project of productie verder te helpen. Het gaat er bij ons niet om of je een kunstopleiding hebt gevolgd, eerdere ervaring hebt en hoe oud je bent, maar om de impact van jouw project.

Het Stadsforum heeft een vaste plek binnen Kunstlinie, maar is niet gebonden aan een bepaalde vorm, locatie of tijd. Haar ruimte is voor iedereen om de door hun gecreëerde vorm van kunst te kunnen vertonen. Zo kan een productie zich binnen Kunstlinie bevinden of elders in de openbare ruimte.

Dinsdag t/m zondag van 10:00 – 17:00.
Tevens te bezoeken op voorstellingsavonden

Vragen, verzoeken of contact? Mail naar [email protected]

Ontvang het laatste nieuws in de mail