Kunsthal Kunstlinie

Stagiair(e) Vormgeving en Content

Periode: februari t/m augustus 2021

Kunstlinie is op zoek naar een stagiair vormgeving en content vanaf februari 2021. Als stagiair vormgeving en content denk je met het Marketingteam mee over invulling van o.a. nieuwsbrieven, narrowcasting, online magazines, social media, de interne en externe zichtbaarheid van Kunstlinie. Je bent creatief en kunt je aanpassen aan de veelzijdige klussen. Je hebt ervaring met software zoals Indesign en Photoshop. Ervaring met Mailchimp is een pré.

Kunstlinie
Kunstlinie is de culturele ontmoetingsplek van Almere. Kunstlinie programmeert theatervoorstellingen van cabaret tot toneel, (pop)concerten, dansvoorstellingen, architectuurevenementen, educatieprogramma’s en tentoonstellingen. Als stagiair(e) werk je op de Marketingafdeling met vijf andere medewerkers. De werkzaamheden zijn uiteenlopend, maar hebben alles te maken met de activiteiten van Kunstlinie zichtbaar maken bij het (Almeerse) publiek.

Jouw taken:

  • Het maken/bewerken van beeldmateriaal voor in de nieuwsbrieven, online magazines en social media.
  • Samen met het team input verzamelen, redigeren en schrijven voor bovengenoemde en andere uitingen van Kunstlinie.
  • De interne zichtbaarheid van Kunstlinie (zoals het maken en inplannen van content voor op de TV schermen en het maken van posters)
  • Het invoeren van evenementen op onze website, externe websites en tevens aanvullen met leuke foto’s en video’s

We zoeken:

  • Een flexibele duizendpoot vol originele ideeën, Als je daarnaast je ook bewust bent van trends en kansen op het gebied van social media en marketing ben je de ideale kandidaat.
  • Een HBO of WO-student met passende opleiding in de richting van journalistiek of vormgeving, grafisch design en media
  • Iemand die zelfstandig kan werken en snel kan mee bewegen met de afdeling en werkzaamheden en initiatief toont

We bieden jou:

De kans om relevante werkervaring op te doen binnen de grootste cultuurorganisatie van Almere. Je zult in contact komen met veel verschillende afdelingen en er is plek voor eigen inbreng en creativiteit. De stage zal (vooralsnog) grotendeels online/thuis plaats vinden, maar er is genoeg kans voor overleggen en nauw contact met de collega’s. Daarnaast bieden we ook een stagevergoeding van €250 per maand.

Reageer op deze vacature via [email protected] Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Daan Floore, tel. 036 84 55  888 (ma t/m do tussen 12.00 – 17.00 uur).

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld