Adventskalender 2022

Deze actie liep in december 2022.

Yes, het is weer december! Vanaf 1 december mag je gaan krassen. Elke dag kan je één vakje open krassen, er verschijnt dan een QR-code die je kan scannen met de camera van je telefoon. Deze QR-code verwijst naar een pagina op onze website waar het cadeau van die dag op staat met uitleg hoe je het cadeau kan claimen.

Let op: je moet de kras laag wel helemaal verwijderen om de QR-code goed te scannen.

Heb je geen smartphone om de QR-codes mee te scannen?

Geen probleem! Op deze pagina maken we per dag het cadeau van de desbetreffende dag bekend. Zo mis je geen enkel cadeau van de kalender.

We wensen jullie veel plezier met de cadeaus en we hopen je snel weer te zien in ons prachtige gebouw!

Alvast een hele warme kerstgroet,

Namens het hele Kunstlinie team

Actievoorwaarden van de adventskalender

  • Het cadeau is beschikbaar vanaf de dag dat hij op de kalender staat of op deze pagina. Eerder is het cadeautje niet te claimen in het bestelproces.
  • De cadeaus zijn via de website te claimen en via de Ticketshop van Kunstlinie. Geef via de Ticketshop altijd de promocode Advent door. Onze medewerkers bij de Ticketshop doen de check of je Liefhebber bent en daarmee het cadeau kan claimen.
  • De cadeaus zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Kunstlinie is niet aansprakelijk voor eventuele opmaak-, druk- of typfouten. Kunstlinie behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten.