zaal X – KEOS VAN KEESHero image

zaal X – KEOS VAN KEES

De voorstelling Keos van Kees is voor iedereen die wel eens ontploft. Zoveel tegelijk voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos. Of, in de wereld van Kees: ‘keos’. Maar zoveel voelen is óók heel bijzonder. Keos van Kees toont wat er gebeurt wanneer je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. 

Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kunt ontploffen? En wanneer je dan ontploft, wil je dan verdwijnen? En wanneer je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn? 

Als Kees ontploft, dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed. Gelukkig heeft ze haar stenen, die draagt ze altijd bij zich, zo is ze nooit alleen. Haar stenen zijn haar vrienden. Ze helpen om haar emoties een beetje te ordenen. Zoals bijvoorbeeld de steen ‘Vriend misschien’. 

Een uur voor aanvang is er koffie, limonade en een croissantje. Ondertussen is er de mogelijkheid om happy stones tot leven brengen en een steen te versieren. Een vriend die je altijd mee kunt nemen, ook naar de voorstelling. Direct na afloop van de voorstelling is er een nagesprek en een dans met de gemaakte stenen door de actrices. En als je door de voorstelling teveel prikkels hebt gehad, kun je tot rust komen in de relaxhoek met lavendel, muziek, yoga matjes en een yogadocent. 

Omdat deze ochtend de eerste editie van Koffie en Theater is, sluiten we de ochtend feestelijk door te proosten met bubbels! 

Over TG.AAA

TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne-Fé de Boer, Anna Keuning en Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Oprecht en eerlijk, verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, waardoor hun voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek en fantasierijk worden. Zo al brengen ze hun voorstellingen naar theaters, scholen en festivals.

Concept: Anne Fé de Boer, Anna Keuning, Anna Nijenhuis | Regie: Anne Fé de Boer | Spel: Anna Nijenhuis, Anna Keuning | Decor & kostuums: Anne Fé de Boer, Anna Keuning, Anna Nijenhuis | Componist: Tristan Esajas a.k.a. Mystic | Dramaturgie: Judith Faas | Productie: Daan de Lau | Met dank aan: Theatergezelschap BonteHond.

Ontvang het laatste nieuws in de mail