25 mei 2022Hero image

25 mei 2022

Grote zaal

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis – Burt Bacharach Songbook & Greatest hits – theaterconcert – 20.15 uur

Trijntje Oosterthuis brengt met een grote band, bestaande uit de beste muzikanten van Nederland, haar grootste hits ten gehore. En ze zingt de mooiste liedjes van de wereldberoemde componist Burt Bacharach, met wie ze vaak heeft samengewerkt: The Look Of Love, I Say A Little Prayer, That’s What Friends Are For en vele andere pareltjes.

Bestel tickets

Middenzaal

Renate Reijnders – Het liefdescollege – cabaret – 20.30 uur

Renate neemt je mee terug de schoolbanken in, maar dan met rode koontjes. Want ze strooit met hilarische feitjes en bruikbare trucs op het gebied van liefdesperikelen. Tussendoor grossiert ze in flirttips, nuttige lesjes in het maken van de eerste indruk en handige hulpjes bij oogcontact. Uiteraard komen ook de ‘do nots’ aan de beurt. Reijnders helpt je als een ware Cupido op weg, wat je relatiestatus ook is!

Bestel tickets

Kleine zaal

Lucinda Sedoc – Girlstrip – cabaret – 20.30 uur

Deze comedyshow is een ode aan de vrouw. De show gaat over geheimen, onzekerheden, positieve en negatieve ervaringen die alléén met vrouwen besproken kunnen worden. Dit is een ‘women-only show’ dus zorg dat alle mannen (inclusief de buitenmannen) thuisblijven! Lucinda vertelt hilarische verhalen vol met herkenbare vrouwenzaken maar bovenal met veel zelfspot.

Bestel tickets

Let op:

  • Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 036 – 845 55 55. De ticketshop bereikbaar is van di t/m zo 11.00-17.00.
  • Als je de twee kaarten bestelt, dan moet je ook twee keer de unieke code invoeren die op je persoonlijke uitnodiging staat vermeld.
  • Heb je de al activatiecode ingevuld, maar ga je op een later moment verder met tickets reserveren? Dan kan je na ongeveer 60 minuten jouw ongebruikte unieke code weer gebruiken.
Ontvang het laatste nieuws in de mail