28 mei 2022Hero image

28 mei 2022

Grote zaal

Edsilia Rombley – Balans – theaterconcert – 20.15 uur

In het gevarieerde programma zingt Edsilia eigen nummers én geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek zorgen voor een intense show die je raakt en vermaakt.

Bestel tickets

Middenzaal

Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet – cabaret – 20.30 uur

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Bestel tickets

Kleine zaal

Lotte Velvet & Arie Koomen – stand-up comedy – 20.30 uur

Arie Koomen – BOE!
In BOE! lost de Almeerse Arie economische problemen op. Legt hij de toekomst uit. En draagt hij allerlei oplossingen aan. Arie? Ja! Juist Arie! Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie…. De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

Lotte Velvet – Ondergrond
In haar dystopische cabaretvoorstelling verbreekt Lotte haar relatie met de wereld. Door muziek, gesproken woord  en personages geeft zij een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden op de huidige veranderende omstandigheden.

Bestel tickets

Let op:

  • Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 036 – 845 55 55. De ticketshop bereikbaar is van di t/m zo 11.00-17.00.
  • Als je de twee kaarten bestelt, dan moet je ook twee keer de unieke code invoeren die op je persoonlijke uitnodiging staat vermeld.
  • Heb je de al activatiecode ingevuld, maar ga je op een later moment verder met tickets reserveren? Dan kan je na ongeveer 60 minuten jouw ongebruikte unieke code weer gebruiken.
Ontvang het laatste nieuws in de mail