08 mei 2024

Nieuws

Afsluiting Hospitaaltunnel

Van 21 mei tot half juli 2024 zijn er diverse werkzaamheden in de Hospitaaltunnel. Hierdoor is de tunnel afgesloten. Vooral in de spits, in het weekend en tijdens evenementen kan dit voor overlast zorgen. De planning kan afwijken door onvoorziene omstandigheden.

De Hospitaaltunnel wordt van 21 mei tot en met half juli afgesloten voor auto’s, fietsers, scooters, brommers en voetgangers. De stadsbussen blijven gewoon rijden. Het Flevoziekenhuis is voor nood- en hulpdiensten bereikbaar via de busbaan. Voor voetgangers is de Krakelinggarage en de Corridor niet bereikbaar via de tunnel. De winkels zijn bereikbaar via de (rol)trap naast de HEMA of via de (rol)trap bij de rotonde bij de Krakeling- en Flevogarage.

Fietsers worden via de Esplanade omgeleid. De fietsenstalling in de Hospitaaltunnel is gedurende de werkzaamheden gesloten. Fietsers kunnen terecht in de stallingen Stadhuispromenade, Esplanade of Schrijverstraat. Scooters en brommers worden omgeleid via de Koopmanstraat en Stadhuisstraat.

De binnenstad blijft voor auto’s bereikbaar. Auto’s worden omgeleid via de Randstaddreef. De Hospitaalgarage blijft gewoon open.


Soortgelijk