A Man’s World

Tijdens ‘A Man’s World’ word je meegenomen in de wereld van ‘de man’. Samen met presentator Tim Hofman, échte mannen, experts, voetbalclub PSV én drie nieuwsgierige documentairemakers voor wie geen vraag te controversieel is, krijg je antwoord op al je vragen over mannelijkheid en hoe te dealen met mentaal welzijn.

Op het programma staat o.a. de première van de gelijknamige documentaire ‘A Man’s World’. Hierin wordt het mentaal welzijn van mannen op een leuke, informatieve en creatieve manier onder de loep genomen. Mannen krijgen namelijk te maken met bepaalde verwachtingen bij het ‘man zijn’. Maar wat als je niet aan die verwachtingen kan (of wil) voldoen?

Tot slot valt er tijdens het programma van alles te beleven. In het uitgebreide voorprogramma, genaamd het ‘Living Lab’, kun je als bezoeker deelnemen aan leuke activiteiten die jou aan het denken zetten over mentaal welzijn. Altijd al willen trainen met de Special Forces bijvoorbeeld? Dit is je kans! Of schuif je liever aan in een poëziecafé met een drankje? Ook dat is mogelijk. Ga in het Living Lab in gesprek met een bokscoach, laat je baard trimmen bij een barbier, ga stralend op de foto op de rode loper óf luister naar de verhalen van échte mannen die jou kunnen vertellen over hun ervaring met mentaal welzijn. Kortom: reden genoeg om een kijkje te nemen en je te laten inspireren.