Artist in Residence

Maak tijdens jouw bezoek aan de tentoonstelling Met Karakter kennis met Liesbeth van der Pol tijdens de exclusieve Artist in Residence. De architecte verruilt dan tijdelijk haar huidige werkplek bij Dok Architecten voor een ruim werkatelier aan het Weerwater in de Kunsthal. Ontmoet de persoon achter het gebouw en leer meer over haar fascinerende werkwijze.

 

Instaprondleiding door Liesbeth van der Pol

Tijdens de Artist in Residence geeft Liesbeth van der Pol ook een instaprondleiding van 13.30 – 14.30 uur. Deelname aan deze rondleiding is gratis.

Let op: je dient voor de Artist in Residence / Instaprondleiding door Liesbeth van der Pol in het bezit te zijn van een entreeticket voor de tentoonstelling.

 

Data Artist in Residence

Vrijdag 2 juni
Vrijdag 9 juni Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 16 juni Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 30 juni
Vrijdag 7 juli Let op: op deze datum vindt er geen instaprondleiding plaats
Vrijdag 14 juli
Vrijdag 28 juli

 

 

Over de tentoonstelling Met Karakter

De tentoonstelling Met Karakter biedt een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: architecte en medeoprichtster van Dok Architecten. Honderden aquarellen, schetsen, maquettes en andere inspiratiebronnen leiden je naar de uiteindelijke gebouwen. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als haar markante gebouwen barst deze architect van het karakter – een karakter dat het leren kennen meer dan waard is!

Ontdek in deze tentoonstelling Liesbeth van der Pol en haar zoektocht naar unieke gebouwen. Gebouwen Met Karakter.

Meer info over de tentoonstelling ‘Met Karakter’