Digitale tour

Neem een digitale tour door onze tentoonstellingen Met Karakter, Why the Caged Birds Sing en Hoogtij(d)!

Met Karakter

 

De tentoonstelling Met Karakter biedt een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: architecte en medeoprichtster van Dok Architecten. Honderden aquarellen, schetsen, maquettes, inspiratiebronnen leiden je naar de uiteindelijke gebouwen. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter het gebouw. Want net als markante gebouwen barst deze architect van het karakter – een karakter dat het leren kennen meer dan waard is! Ontdek in deze tentoonstelling Liesbeth van der Pol en haar zoektocht naar unieke gebouwen. Gebouwen Met Karakter.

 

 

Why the Caged Birds Sing

 

Why the Caged Birds Sing was een intieme tentoonstelling waarin de kunstenaars AiRich, Richard Kofi, Akwasi, Iris Kensmil en kunstenaarscollectief Freymann middels hun kunst lieten zien hoe impactvol racisme kan zijn op individueel niveau.

Heb je de tentoonstelling gemist of wil je nogmaals rondkijken? Onze museumdocenten leiden je rond in een digitale tour.

 

 

 

 

Hoogtij(d)

De tentoonstelling Hoogtij(d) bracht het stijgende waterpeil over de hele wereld en de gevolgen hiervan in beeld. Tijdens de tentoonstelling zag je indrukwekkende beelden van journalist en kunstenaar Kadir van Lohuizen. Heb je onze tentoonstelling niet kunnen bezoeken of wil je het nog een keer terugkijken? Grijp je kans en laat je rondleiden door Kadir van Lohuizen zelf!

Bekijk hier de verschillende video’s: