Educatie

Papiertheater

PO (VANAF GROEP 6) EN VO. Jouw leerlingen creëren levensgrote papieren decorstukken die samen een papiertheater vormen.

De Vaandeldrager

PO (VANAF GROEP 4) Wat zie jij? Zien jullie iets wat ik niet zie? Kom samen met je klas kijken naar de Vaandeldrager van Rembrandt!

Ontwerp met plezier

PO (VANAF GROEP 5) Jouw leerlingen leren dwars te denken en een nieuw gebouw te ontwerpen; niet volgens de gebaande paden, maar net even anders.

Woord

Woord!

PO (VANAF GROEP 6) VO, MBO EN HBO. De leerlingen volgen een interactieve rondleiding in de tentoonstelling 'Shapeshifters' en gaan bij de spoken-word-workshop aan de slag met de kracht van het woord.

Backstage Tour

PO (VANAF GROEP 6) EN VO. Met het programma Backstage Tour ervaren leerlingen hoe het is om als een echte artiest Kunstlinie binnen te komen. Ontdek samen de geheimen van de wereld achter de theaterschermen.

Skyline Schetsen

PO (VANAF GROEP 5) EN VO. Onder leiding van een echte kunstenaar leren jouw leerlingen hoe zij gebouwen het beste op papier kunnen zetten. Het grootste voordeel: die bewegen niet! Dus je hebt rustig de tijd voor een schets.

educatie architectuur stadsforum

Kijk omhoog, Sammy!

PO (VANAF GROEP 6) EN VO. Onder leiding van een echte architectuurgids gaan de leerlingen op architectuursafari en maken ze kennis met het werk van o.a. de Almeerse architect René van Zuuk en de beroemde Rem Koolhaas.

educatie architectuur stadsforum

Excursie Gebouwen

PO (VANAF GROEP 5) EN VO. Wist je dat Kunstlinie op het water drijft? Met jouw leerlingen gaan we op ontdekkingstocht door het gebouw waar je theater kunt maken, technici ziet rondlopen, kunst tegenkomt en noem maar op.

Collagevoorstellingen

Bezoek met de hele klas het theater tijdens de Collagevoorstellingen.

Wat we doen voor jou

Kunstlinie is er voor iedereen, voor jong en oud. Waar je verwondert kunt raken, plezier mag hebben en kunt genieten. We vertellen je graag meer over hoe we jouw leerlingen op een persoonlijke manier kennis laten maken met kunst, theater en architectuur.

Algemene informatie en voorwaarden

Lees meer over het boeken van een educatief programma in Kunstlinie en onze voorwaarden.

Archief

Ontvang het laatste nieuws in de mail