Backstage tourHero image

Backstage tour

Met het programma Backstage Tour ervaren leerlingen hoe het is om als een echte artiest Kunstlinie binnen te komen. Ontdek samen de geheimen van de wereld achter de theaterschermen.

De leerlingen ervaren wat er allemaal komt kijken bij een theatershow. Wat je ziet tijdens een voorstelling, als je in de zaal zit, is maar het halve verhaal! Trek de gordijnen dicht en maak een reis door repetitieruimtes, garderobes, kleedkamers en het grote toneel. Plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Jouw leerlingen komen spelenderwijs meer te weten over onze theatergeheimen en ons veelzijdige gebouw!

Het programma is uit te breiden met een On-Stage-ervaring: samen met een theaterdocent en technicus maken jullie een korte voorstelling.
Tarief: op aanvraag.

De Backstage Tour is op maat aan te passen of uit te breiden per thema: techniek, podium, tentoonstelling of architectuur. Prijs in overleg.

DOELGROEP: PO (VANAF GROEP 6) EN VO
TIJDSDUUR: 60-90 MINUTEN
PROGRAMMA: INTERACTIEVE RONDLEIDING
START- EN EINDDATUM: HET HELE JAAR, IN OVERLEG
AANVANG: MA T/M VR TUSSEN 09.00 – 17.00 UUR
TARIEF: €75 (1-15 LEERLINGEN) | €150 (16-30 LEERLINGEN)
MAX 30 LEERLINGEN, 30+ IN OVERLEG
RESERVEREN: VIA HET RESERVERINGSFORMULIER HIERONDER OF VIA ONZE CULTUURONDERWIJS-PARTNER COLLAGE ALMERE (ALLEEN VOOR ALMEERSE SCHOLEN).

Liever een programma op maat? Mail naar [email protected]

RESERVEREN

Reserveringsformulier educatief programma
Betaling

Ontvang het laatste nieuws in de mail