Coronatoegangsbewijs
CoronatoegangsbewijsHero image

Coronatoegangsbewijs

In Kunstlinie is een coronatoegangsbewijs bij een bezoek aan theatervoorstellingen en de kunsthal tot en met donderdag 24 februari 2022 verplicht. We volgen hiermee de richtlijnen van de brancheorganisatie, het RIVM en de overheid. Vanaf 25 februari 2022 komt deze verplichting te vervallen en zullen wij niet meer controleren op het coronatoegangsbewijs.

Hoe werkt zo’n coronatoegangsbewijs?

Vanaf 13 jaar heb je voor een bezoek aan ons theater en de kunsthal (vanaf 25 september 2021 – 24 februari 2022) een coronatoegangsbewijs nodig.

Hieronder lees je hoe een bezoek aan Kunstlinie met coronatoegangsbewijs werkt:

1. Koop online, telefonisch of aan de balie een ticket(s) voor de voorstelling(en) van jouw keuze
2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  • Een vaccinatiebewijs (min. 14 dagen na de 2e prik)
  • Een herstelbewijs (voor mensen die max. 6 maanden geleden positief getest zijn op het corona-virus).
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het bezoek aan Kunstlinie

4. Bezoek. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je e-ticket(s) zien. Let op! Je kunt in de app maximaal 1 coronatoegangsbewijs per persoon laten zien.
5. Je neemt plaats in onze zaal. Veel plezier!

-> Het kan voorkomen dat de overheidsapp overbelast is op het moment dat je ons gebouw wilt betreden. We raden je dan ook aan een papieren-versie van het coronatoegangsbewijs met QRcode thuis te printen en mee te nemen.

CoronaCheck-app

Download hier de CoronaCheck-app van de overheid.

Coronatoegangsbewijs in print

Heb je geen smartphone? Of wil je jouw coronatoegangsbewijs liever op papier? Of bezoek je Kunstlinie met iemand zonder app? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook printen via de website CoronaCheck.nl. Wij accepteren geen vaccinatiepaspoort als coronatoegangsbewijs, omdat we verplicht zijn om een QR-code te scannen.

Heb je geen DIGID of is iemand in jouw omgeving niet digivaardig genoeg, dan kun je terecht bij de speciale helpdesk die de overheid hiervoor heeft opgezet. Je kunt bellen naar tel. 0800 – 1351 (7 dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar). Telefonisch kun je dan een papieren coronatoegangsbewijs per post toegestuurd krijgen of je kunt het zelf uitprinten. 

Je kunt ook terecht bij de DigiHulplijn. Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar voor al jouw vragen over je mobiele telefoon, tablet, laptop of computer. Ook voor vragen over de CoronaCheck-app kun je bij de DigiHulplijn terecht. Bel: 0800 – 1508 of ga langs voor hulp.

Tip! De Nieuwe Bibliotheek organiseert gratis inloopspreekuren om je te helpen bij het aanvragen van een papieren QR-code. Meer informatie:
denieuwebibliotheek.nl/informatiepunt-digitale-overheid

Kijk voor meer informatie op de website van de overheid: www.coronacheck.nl

Ontvang het laatste nieuws in de mail