Podiumpas

Wat leuk dat je je hebt aangesloten bij Podiumpas en bij ons een voorstelling wilt bezoeken! Hieronder lees je hoe een reservering met Podiumpas bij ons werkt:

  • Reserveren is uitsluitend online mogelijk vanaf 30 dagen voor de voorstelling.
  • Op de voorstellingspagina’s onder het kopje ‘Verwacht dit’ kan je zien of de Podiumpas van toepassing is.
  • Kies bij de voorstelling het prijstype ‘Podiumpas’ en vul in een volgend scherm je pasnummer in. Reserveer je ook nog voor iemand anders met een Podiumpas? Vul dan óók van de ander het pasnummer in. Als diegene geen Podiumpas heeft, kun je in dezelfde bestelling ook gewoon betaalde kaarten bestellen.
  • Je Podiumpas is alleen geldig voor onze reguliere theatervoorstellingen en niet voor verhuringen of voorstellingen die te gast zijn. Bij die voorstellingen zie je daarom het prijstype ‘Podiumpas’ niet staan.
  • Na het plaatsen van je bestelling, mailen we je van een bevestiging van je reservering.
  • Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas je entreebewijs ophalen bij de Ticketshop, die bevindt zich direct bij de entree van Kunstlinie.
  • Heb je gereserveerd en ben je verhinderd? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via ticketshop@kunstlinie.nl. Dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek(ken) voor de voorstelling.

>>Bekijk hier onze agenda >>

Meer weten over Podiumpas?

Theater en concerten maken ons leven mooier. Daarom is er iets nieuws: Podiumpas. Dat is meer dan een pas. Het is een kans om deel uit te maken van iets groters. Samen met anderen, die zich net als jij willen laten inspireren en verwonderen.

Met Podiumpas ga je onbeperkt naar theater en concerten. Voor € 35 per maand zet je je wereld op z’n kop én support je je favoriete podia. Je gebruikt de pas op 38 plekken door heel Nederland, waaronder bij Kunstlinie.

Heb je nog vragen over Podiumpas? Bekijk hier de website van Podiumpas met hierop ook de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.