Tickets

Specials
Externe programmering

A Man’s World

Voor échte mannen!
Specials
Externe programmering

A Man’s World

Voor échte mannen!
Tijdens ‘A Man’s World’ word je meegenomen in de wereld van ‘de man’. Samen met presentator Tim Hofman, échte mannen, experts, voetbalclub PSV én drie nieuwsgierige documentairemakers voor wie geen vraag te controversieel is, krijg je antwoord op al je vragen over mannelijkheid en hoe te dealen met mentaal welzijn.

Programma in Kunstlinie Almere
Vanaf 19:00 uur 
Kom langs bij het Living Lab. Hier kan je deelnemen aan de meest uiteenlopende activiteiten. Altijd al willen trainen met de Special Forces bijvoorbeeld? Dit is je kans! Of schuif je liever aan in een poëziecafé met een drankje? Ga in gesprek met een bokscoach, laat je baard trimmen bij een barbier, ga stralend op de foto op de rode loper óf luister naar de verhalen van échte mannen die jou kunnen vertellen over hun ervaring met mentaal welzijn.
Het randprogramma is inbegrepen bij je ticket.
20:15 – 22:15 Hoofdprogramma met presentatie van Tim Hofman en de première van de documentaire ‘A Man’s World’. Hierin wordt het mentaal welzijn van mannen op een leuke, informatieve en creatieve manier onder de loep genomen. Mannen krijgen namelijk te maken met bepaalde verwachtingen bij het ‘man zijn’. Maar wat als je niet aan die verwachtingen kan (of wil) voldoen?
Zien we jou bij ‘A Man’s World’? Je bent (man/vrouw/X) van harte welkom! Met wie ga jij shinen op de rode loper?