Tickets

Workshop
Kunsthal

AI-Workshop Mostafa Heravi: How to alter reality

Workshop
Kunsthal

AI-Workshop Mostafa Heravi: How to alter reality

De mogelijkheden met kunstmatige intelligentie (AI) zijn eindeloos en ook in te zetten om kunst mee te maken. In de workshop How to alter reality leert filmmaker, fotograaf en kunstenaar Mostava Heravi je hoe je met behulp van de AI tool Midjourney prachtige kunstwerken creëert.

Mostafa Heravi gebruikt beeld als het ultieme middel van expressie, in zijn werk als filmmaker, fotograaf en kunstenaar zoekt hij altijd het spanningsveld tussen hyperrealiteit en de kneedbaarheid van de werkelijkheid. Dat doet hij in alle materialen waarmee hij werkt, nieuwsgierig naar de mogelijkheden van techniek spitst hij zich momenteel toe op AI. Zijn controversiële werken reizen de wereld over, en de vraag naar hoe je iets eigens maakt met de eigenwijsheid van kunstmatige intelligentie fascineert hem enorm.

In deze workshop neemt Mostafa Heravi geïnteresseerden en (aspirant) kunstenaars mee door een nieuw te verkennen penceel voor beeldmakers. Neem je eigen laptop mee!

Deze workshop is onderdeel van de tentoonstelling The Fire in Their Eyes., waar het werk van Mustafa Heravi te bewonderen is. Deelname aan de workshop geeft je toegang tot de expositie!