Tickets

Cabaret
Theater

BADMAN

Nickms
Cabaret
Theater

BADMAN

Nickms

Er is een grote kans dat je de filmpjes van internet-sensatie Nick Vismale, beter bekend als Nickms, al een keer voorbij hebt zien komen op social media. Deze Surinamer die al een aantal jaar Nederland woont, speelt op het kleine scherm hele herkenbare momenten in een komisch jasje na.
Daarnaast is zijn alter-ego BADMAN een hilarisch figuur dat je vaker in sketches en series terugziet.

Nickms treedt al een enige tijd op als stand-up comedian. In zijn show bespreekt hij vanalles en komt hij tijd te kort om alle onderwerpen te behandelen. Nickms presenteert in samenwerking met Nebula Cloud nu zijn volledige theatershow BADMAN. Een one-man comedy show waar veel topics worden besproken.

Zowel online als in het theater weet hij de harten van jong en ouder publiek te veroveren. Hij stond tot twee keer toe in het voorprogramma van Roué Verveer in de Meervaart en Ziggo Dome. Vóór de zomer speelde hij twee uitverkochte eigen shows in de Melkweg. Dit proefde uiteraard naar meer.

In de tussentijd heeft hij verder gebouwd aan deze show en aan zijn tour. De kickoff van de tour is op 22 september in Theater Zuidplein in Rotterdam!

Nickms neemt nooit een blad voor de mond, ook niet tijdens deze show. Zijn motto is: “Je weet hoe een BADMAN denkt, hij denkt niet!” Dus maak je klaar voor hard lachen met een goed gevuld programma.