Black Heritage Festival Winticoncert Anyame by Black Harmony

za 4 juni 2022 20.30 uur, Middenzaal € 16,-
Black Heritage FestivalHero image

In het Winticoncert Anyame neemt muziek- en zangformatie Black Harmony het publiek mee in een muzikale reis waarin de oren en ziel een imposante ervaring beleven. Een uniek artistiek concept waarbij zes vocalisten in een combinatie met strijk, snaar en slaginstrumenten, hedendaagse verhalen vertalen middels muziek in het Surinaams. Muziekwerelden die elkaar tegenkomen en versterken, geven een mooie weergave van wat onze Nederlandse samenleving zou moeten zijn. Dans wordt verzorgd door Untold.

Black Harmony
Black Harmony is een professionele muziekgroep uit Amsterdam. De formatie werd op 9 juni 2006 opgericht en heeft bedreven in close harmony maar met een bijzondere specialisatie in traditionele en culturele Afro-Surinaamse muziek. Elk optreden wordt het publiek meegenomen op een muzikale cultuurreis en onvermijdelijk diep geraakt.

Black Heritage Festival
In de periode 2021-2024 presenteert Untold in de maand juni Black Heritage Festival (BHF). Een festival met diverse activiteiten als lezingen, seminars en workshops waarin professionele en amateur beoefenaars van performance arts en erfgoed specialisten bij elkaar komen voor onderlinge inspiratie en kennisuitwisseling over de geschiedenis, heden en toekomst van Afrikaans immaterieel erfgoed.

Ontvang het laatste nieuws in de mail