Dans
Theater

De Dansers (14+)

Hush
Dans
Theater

De Dansers (14+)

Hush

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. . Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing.

 

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers leeft. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, helpt het om er niet alleen voor te staan.

 

Concept Guy Corneille, Josephine van Rheenen | Choreografie Josephine van Rheenen, i.s.m. spelers | LIVE muziek en dans Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt | Decor- en lichtontwerp
Timme Afschrift


“Met volle overgave dansen én loepzuiver zingen: De Dansers blijven verrassen in
dansconcert Hush.”

De Volkskrant