Tickets

Festival
Theater

De Waanzinnige DAGSKEONEHVP-SHOW

Onderdeel van het Almeers Kinderboekenfeest
Festival
Theater

De Waanzinnige DAGSKEONEHVP-SHOW

Onderdeel van het Almeers Kinderboekenfeest

*De-Allerleukste-Grappigste-Spannendste-Kinderboekenschrijvers-En-Ook-Nog-Eens-Heel-Veel-Pannenkoeken

In een vrolijk en afwisselend programma zal een bonte stoet aan verrassende verhalenvertellers langskomen. Het podium is – volgens het thema van de kinderboekenweek ‘Bij Ons Thuis’ – omgetoverd tot een setting waarin alle huiselijke elementen voorbij kunnen komen: er wordt voorgelezen op de bank onder de schemerlamp, maar er staat ook een bed waarin een interview plaatsvindt. Er worden gesprekken gevoerd aan de keukentafel, en een chefkok is ondertussen druk bezig om de lekkerste pannenkoeken te bakken voor de hele zaal!

Er zullen gesprekken zijn met de leukste kinderboekschrijvers, namelijk Chinouk Thijssen,Zindzi Zevenbergen en acteur Boris van Bommel, geleid door presentator Oscar Kocken! De schrijvers zullen voordragen uit eigen werk, maar er worden ook gloednieuwe teksten gepresenteerd: de winnaar van onze Droomhuisverhalenwedstrijd wordt tijdens dit programma bekendgemaakt! En alsof dat nog niet genoeg is, zullen zelfs een paar kinderen geïnterviewd worden over waar ze zich het allermeest thuis voelen en hoe hun droomhuis voor de toekomst eruit zal zien.

De Droomhuisverhalenwedstrijd

Als je later groot bent, hoe ziet jouw droomhuis er dan uit? Waar staat het, hoe ruikt het, wie wonen er, wat gebeurt er en waarom is het er zo fijn? In onze Droomhuisverhalenwedstrijd mag je het allemaal opschrijven en maak je kans om tijdens de Kinderboekenweek op het podium van Kunstlinie helemaal in het zonnetje te worden gezet. De mooiste, origineelste, grappigste, verrassendste tekst wint mooie prijzen, dus doe je best!

Voor iedereen tot 12 jaar. Opsturen voor 11 oktober naar marketing@kunstlinie.nl en zorg dat je er op 14 oktober bij bent, want dan is de prijsuitreiking in Kunstlinie. Ook zullen er bekende kinderboekschrijvers voorlezen, worden er boeken gesigneerd en pannenkoeken gebakken.