Tickets

Jazz
Theater

Fuse

Fuse Live II
Jazz
Theater

Fuse

Fuse Live II

Het perfect op elkaar ingespeelde zestal Fuse weet zijn achtergronden in klassiek en jazz om te zetten in een geheel eigen muzikale wereld. De groep speelt speciaal voor hen geschreven werk van een enerverende generatie (inter)nationale componisten, naast muziek van inspiratiebronnen als Miles Davis of Maurice Ravel. Van prachtige melodieën tot rauwe improvisaties, de groep weet de veelzijdigheid van haar bezetting maximaal te benutten en zich op die manier steeds weer te vernieuwen. Loeistrak, fris en uit het hoofd. Onmisbaar voer voor de muzikale omnivoor; met muziek van Fuse, Joey Roukens, Thomas Beijer, Bryce Dessner en anderen.  

Fuse brak in 2015 door als huisband van televisieprogramma Podium Witteman (nu Podium Klassiek) en won de Edison Klassiek Publieksprijs met het album ‘Studio 2’. “Fuse heeft dat geheimzinnige méér.” (NRC)

 

altviool: Adriaan Breunis | drums: Daniel van Dalen | viool: Julia Philippens en Emma van der Schalie | cello: Mascha van Nieuwkerk | contrabas: Tobias Nijboer 

 


“Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.”

Haarlems Dagblad


“Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur.”

Klassieke Zaken


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder


© Peter Lodder