Tickets

Cabaret
Theater

Lovella Telesford

WE GAAN KWIJT
Cabaret
Theater

Lovella Telesford

WE GAAN KWIJT

Er is een grote kans dat je internet-sensatie Lovella Telesford’s filmpjes al een keer voorbij hebt zien komen op social media. Deze Amsterdamse moeder met roots in Suriname bespreekt serieuze topics in een komisch jasje. Herkenbare situaties over familie, kinderen, moederschap, daten, ruzies en dagelijkse momenten die we allemaal beleven. Maar ook haar persoonlijke leven brengt zij naar het kleine scherm. In een korte tijd heeft zij hiermee een grote following gecreëerd die zij haar “familie” noemt.

Het is nu dan ook tijd voor een familie-bijeenkomst. In samenwerking met Nebula Cloud presenteert zij dan nu haar eerste theatershow. Lovella treedt al een tijdje op als Stand-Up comedian, waarin zij van alles bespreekt. Tijdens deze shows komt ze vaak tijd te kort om alle onderwerpen te kunnen bespreken. Daarom is het tijd voor een try-out voor haar voltallige theatershow.

Lovella neemt nooit een blad voor de mond, ook niet tijdens deze show. Alle onderwerpen waar zij zich in kan vinden, zullen worden besproken! Zij zelf zegt daarom ook: “Kom niet gevoelig naar mijn show! Je weet hoe ik ben!”. Dus familie maak je klaar voor hard lachen met een goed gevuld programma, want we gaan ons misdragen!

We gaan kwijt! En we worden nooit meer gevonden!