Tickets

Cabaret
Theater

Nabil

Nee, precies daarom
Cabaret
Theater

Nabil

Nee, precies daarom

Nabil is weer terug in het theater met zijn vierde avondvullende! Hij zal door heel Nederland touren met zijn nieuwste show ‘Nee, precies daarom’.  

Na drie succesvolle theatertournees, waaronder zijn laatste voorstelling ‘Absurd’ en zijn deelname aan ‘Wie Is De Mol 2023’, is het tijd voor een gloednieuw programma.  

In ‘Nee precies daarom’ vraagt Nabil zichzelf af of we niet zijn uitgepraat. Zijn we niet over onze piek heen? Alles is inmiddels wel een beetje uitgevonden, gezegd en gedaan. Nee, precies daarom.

 
Credits: 
Fotograaf: Sicerow.com  
Beeldmanipulatie & Graphic Design: Arie Koomen 
 Soms heb je op een feestje iemand die de hele avond kan entertainen met goede verhalen en passende grappen. Iemand waar je naar uit kijkt en hoopt dat die er vanavond ook is. Nabil Aoulad Ayad zou zo’n goede vriend kunnen zijn.

TheaterParadijs“De getalenteerde imitator heeft overigens helemaal geen lange bogen of verhaallijnen nodig om de aandacht vast te houden. Daar is hij als beatboxer/pianist/zanger/acteur veel te veelzijdig voor. (…) Het onverstoorbare geduld dat hij daarbij laat zien, is van bijzonder aanstekelijke klasse, die doet denken aan Toon Hermans.”

Theaterkrant


foto: annemieke van der togt


foto: annemieke van der togt


foto: annemieke van der togt