Tickets

Muziek
Specials
Zaal X

Open Music Stage

Zet jouw act op het podium zoals je het altijd al wilde. Je wordt begeleid door het team De 036 Band (Huisband o.l.v. Alex Manuputty) als je dat wilt in Kunstlinie.

Muziek
Specials
Zaal X

Open Music Stage

Zet jouw act op het podium zoals je het altijd al wilde. Je wordt begeleid door het team De 036 Band (Huisband o.l.v. Alex Manuputty) als je dat wilt in Kunstlinie.

Deelname is gratis.

Iedereen mag zich aanmelden:

  • Vocalisten en instrument bespelers
  • Bands
  • Klein kunst
  • Spoken word

Meedoen

Om mee te doen, hoef je niet de sterren van de hemel te kunnen spelen. Gewoon de simpele akkoorden op een slaggitaar mee spelen of in het achtergrondkoortje mee zingen kan al oké zijn bij bepaalde nummers. Je hoeft niet noodzakelijk de plaats van een huisbandlid in te nemen. Je kunt ook met de complete huisband mee spelen. De sessie zijn laagdrempelig qua toeganglijkheid.

Het is voor ervaren muzikanten ook mogelijk om als meespeler deel te nemen. Je kunt als meespeler dan de wat moeilijkere songs kiezen en gaan voor de solo’s en/of de leadzang, waarbij je in bepaalde nummers dan wel de plaats van een huisbandlid in kan nemen.

Voor alles geldt, dat je je, om organisatorische redenen, van tevoren inschrijft via de inschrijfformulieren. Je kunt ons bellen of mailen als je extra informatie nodig hebt over het gebeuren..

Hoe werkt het:
  • Elke act geeft aan wat we gaan spelen.
  • Aanleveren van sheets en YouTube links.

Uitvoering die gespeeld gaan worden staan vermeld op de setlijst plus een YouTube filmpje. De huisband kan al die nummers spelen in de vermelde YouTube uitvoering. Natuurlijk worden de nummers niet exact nagespeeld maar het YouTube filmpje is wel het uitgangspunt voor wat betreft de akkoorden en de opbouw van het nummer. Er blijft altijd ruimte voor improvisatie.

De meespeelmuzikanten bereiden één of een paar nummers goed voor, zodat zij de plaats van een huisbandlid kunnen overnemen of aanvullend met de huisband mee kunnen spelen.

Als meespeler kun je je individueel opgeven. Van belang is, dat je laat weten aan welke aflevering(en) je mee wil doen, welk instrument je bespeelt en natuurlijk met welk(e) nummer(s) je mee wilt spelen. De volgorde van de setlijst wordt op de dag zelf een een uur voor aanvang van de sessie bekend gemaakt.

We verwachten dat de meespelers vanaf dat moment aanwezig zijn. Dan hoor je wanneer je het podium op gaat en kun je alvast een beetje in de sfeer komen samen met de andere deelnemers en de huisbandleden. Geef op welke aflevering je wilt meedoen:

  • Aflevering 1: 13 Januari 2024
  • Aflevering 2: 10 Februari 2024
  • Aflevering 3: 9 Maart 2024
  • Aflevering 4: 13 April 2024
Aanmelden via het formulier
Klik op formulier link: https://forms.gle/zwMLXZhD9n59MZMRA