Tickets

Bekijk speeldata

Musical
Theater

Saturday Night Fever (try-out)

Met Buddy Vedder, Esmée Dekker en vele anderen

Tickets

wo 25 sep '24 - 20:15

do 26 sep '24 - 20:15

Prijzen

Regulier - € 54,45

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
  • Met pauze
Musical
Theater

Saturday Night Fever (try-out)

Met Buddy Vedder, Esmée Dekker en vele anderen

Deze gloednieuwe versie van de iconische musical ‘Saturday Night Fever’, met wereldhits van The Bee Gees en anderen, voert ons terug naar het New York van de seventies. Waar het leven rauw en hard is en de zorgen alleen op zaterdagavond in disco ‘2001 Odyssey’ worden vergeten en het dansen afleiding en hoop biedt.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle mannen. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, gespeeld door Esmée Dekker, zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Met wereldhits als ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’, ‘How Deep Is Your Love’, ‘More Than A Woman’, ‘Disco Inferno’, ‘If I Can’t Have You’ en ‘You Should Be Dancing’.

Met o.a. Buddy Vedder, Esmée Dekker, Mariska van Kolck, Barry Beijer, Raymond Paardekooper, Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen.