Tickets

Familievoorstelling

SingCity

BonteHond
Familievoorstelling

SingCity

BonteHond

Soms is het moeilijk om over iets te praten. Soms valt iets gewoon niet uit te leggen. Soms is een gesprek doodeng. Soms is het veel makkelijker over iets te zingen. En wist je al dat zingen ook nog eens heel gezond is?

De inwoners van SingCity doen niks anders. De hele dag door wordt er gezongen, geneuried, gekwinkeleerd. Er wordt geen woord gezegd. Alles wordt muziek, soms meerstemmig, soms bombastisch, soms breekbaar solo, soms wordt er zelfs een volledige musicalchoreografie bij gedanst. Maar dan komt er opeens een nieuwe inwoner van SingCity die helemaal niet kán zingen. Zij is toondoof, zingt volslagen vals en heeft al helemaal geen ritmegevoel. Zij doet écht hard haar best maar zij is gewoon niet de beste zangeres. En zij vraagt zich trouwens ook af waarom iedereen in SingCity altijd maar zingt. Je kunt toch ook gewoon met elkaar praten? Of kunnen ze dat hier niet? Wat is er gebeurd in SingCity dat iedereen alleen nog maar zingt?

SingCity is een muzikale familievoorstelling over hoe moeilijk echt contact maken met elkaar kan zijn. In de vorm van een musical die langzaam uit elkaar valt gaan we op zoek naar waarom we soms liever over dingen zingen.

Een voorstelling over een zingende gemeenschap met een mysterie waar niemand over praat.

Concept & regie: Judith Faas

Tekst: Frank Siera

Spel: Dook van Dijck, Liza Panjoel, Sabrina NaberMacnack en Manon Nieuweboer

(Inclusief een indrukwekkend gemixt koor ensemble)

Compositie: Mauro Casarini, Sebastiaan Bax

Koorleider: Jesse van der Wel

Scenografie: Lucas Kramer

Kostuum: Kasper Jongejan

Techniek: Klim Nelissen, Duncan Kuipéri

Regie-assistentie: Millie Lijbers

Productie: Maira Martinez, Zarah Ruwhof

Campagnebeeld;

Grafisch ontwerp:  Zindzi Witte

Fotografie: Richard Terborg