Tickets

Cabaret
Theater

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen
Cabaret
Theater

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? 

In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen.  

Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen.  

Disclaimer: lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot. 

Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen. 

Regie: Titus Tiel Groenestege 

Techniek: Marco Koppers 

Foto: Anneloes van den Adel 

Ontwerp: Anne Neuteboom “Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand.”

Trouw
“In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek”

Theaterparadijs“Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg de toeschouwer alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien”

Theaterkrant