Tickets

do 23 mei '24 - 20:15

Muziek
Theater

QUEEN OF THE NIGHT

Whitney Houston's Greatest Hits

Tickets

do 23 mei '24 - 20:15

Prijzen

Regulier - € 37,50

Meer info

  • Podiumpas wordt geaccepteerd
  • Grote Zaal
  • Met pauze
Muziek
Theater

QUEEN OF THE NIGHT

Whitney Houston's Greatest Hits

Queen of the Night – Whitney Houston’s Greatest Hits werpt een indrukwekkende, maar vooral ook respectvolle blik op Whitney Houston’s tijdloze nalatenschap en een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem.

In deze voorstelling worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht, variërend van haar vroege successen zoals I Wanna Dance with Somebody en How Will I Know tot haar krachtige ballads zoals I Will Always Love You en Greatest Love of All. De songs worden met passie en precisie vertolkt, waarbij onze ‘Queen of the Night’ Tjindjara, haar eigen interpretatie geeft en daarmee een eerbetoon aan Houston’s onmiskenbare stijl brengt.

Naast de vocale prestaties van Tjindjara Metschendorp is de voorstelling behalve een dynamische muzikale invulling ook een visueel spektakel met state-of-the-art lichteffecten die het publiek betoveren en meeslepen in de wereld van Whitney Houston. De sfeer is toegankelijk, energiek en meeslepend, waarbij stilzitten niet hoeft en meezingen en meedansen mag….!

Musical Director: Dave Imby

Vocal MD & Backing: Julia van de Ketterij

Genre: Concerten

Producent: Peter Groot Kormelink Producties i.s.m. Senf Theater

Regie: Marc Forno