Tickets

Dans
Stadsforum

Workshop Bachata (basis)

Salsamaand
Dans
Stadsforum

Workshop Bachata (basis)

Salsamaand

Op 15 en 22 september kun je werken aan je dans skills in de workshops salsa, bachata en kizomba, gegeven door de beste Almeerse dansscholen. Na afloop kun je blijven hangen voor een hapje en een drankje, om nieuwe mensen te leren kennen of natuurlijk gewoon lekker door te dansen.

Je kan verschillende workshops volgens in september. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst. Onder leiding van professionele docenten van tropische dansschool Burnet, leer je de basispassen van de Salsa, Bachata of Kizomba.

Over Bachata 
Bachata is een dansstijl van de Dominicaanse Republiek. De dans is gebaseerd op een eenvoudig te volgen reeks van drie op de maat passen, waarbij een tik de vierde tel markeert. De eenvoud van Bachata maakt het een zeer beginnersvriendelijke dans, terwijl de mogelijkheid voor muzikale interpretatie het echt verslavend maakt voor dansers van alle niveaus.

Combiticket
Wil je meer dan één workshop volgen? Koop dat een combiticket in het bestelproces:
2 x workshop: € 30,-
4 x workshop: € 60,-

Op 29 september barst het feest helemaal los tijdens Ally Shakes en kun je de hele avond dansen op swingende salsamuziek, zijn er performances van professionele dansers, workshops, cocktails en meer. Kortom: bij Kunstlinie kun je helemaal opgaan in hogere salsasferen!