Tickets

Dans
Stadsforum

Workshop Kizomba (basis)

Salsamaand
Dans
Stadsforum

Workshop Kizomba (basis)

Salsamaand

Op 15 en 22 september kun je werken aan je dans skills in de workshops salsa, bachata en kizomba, gegeven door de beste Almeerse dansscholen. Na afloop kun je blijven hangen voor een hapje en een drankje, om nieuwe mensen te leren kennen of natuurlijk gewoon lekker door te dansen.

Je kan verschillende workshops volgens in september. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst. Onder leiding van professionele docenten van tropische dansschool Burnet, leer je de basispassen van de Salsa, Bachata of Kizomba.

Over Kizomba
Kizomba is een Angolees woord voor feest. De dans vindt haar oorsprong in Angola en kenmerkt zich door haar sensualiteit.  Verwant aan de Semba, maar met een trager ritme. Dompel jezelf onder in de Afro-Caribische cultuur en ervaar nieuwe bewegingen en chorografie. Laat je lichaam het ritme voelen en maak verbinding met de beat in een veilige en gastvrije omgeving. In deze workshop leer je hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek.

Combiticket
Wil je meer dan één workshop volgen? Koop dat een combiticket in het bestelproces:
2 x workshop: € 30,-
4 x workshop: € 60,-

Op 29 september barst het feest helemaal los tijdens Ally Shakes en kun je de hele avond dansen op swingende salsamuziek, zijn er performances van professionele dansers, workshops, cocktails en meer. Kortom: bij Kunstlinie kun je helemaal opgaan in hogere salsasferen!