Tickets

Dans
Stadsforum

Workshop Salsa (middel/gevorderd)

Salsamaand
Dans
Stadsforum

Workshop Salsa (middel/gevorderd)

Salsamaand

Op 15 en 22 september kun je werken aan je dans skills in de workshops salsa, bachata en kizomba, gegeven door de beste Almeerse dansscholen. Na afloop kun je blijven hangen voor een hapje en een drankje, om nieuwe mensen te leren kennen of natuurlijk gewoon lekker door te dansen.

Je kan verschillende workshops volgens in september. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst. Onder leiding van professionele docenten van tropische dansschool Burnet, leer je de basispassen van de Salsa, Bachata of Kizomba.

Over Salsa
Salsa is een dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Salsa is geen statische stijl maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De man leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Er wordt niet over de vloer bewogen maar alles wordt ter plaatse gedanst. Ingewikkelde figuren met de armen zijn typisch voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.

Combiticket
Wil je meer dan één workshop volgen? Koop dat een combiticket in het bestelproces:
2 x workshop: € 30,-
4 x workshop: € 60,-

Op 29 september barst het feest helemaal los tijdens Ally Shakes en kun je de hele avond dansen op swingende salsamuziek, zijn er performances van professionele dansers, workshops, cocktails en meer. Kortom: bij Kunstlinie kun je helemaal opgaan in hogere salsasferen!